Svaret på allt?

Sitter på jobbet och re-designar en folder åt jobbet, men inspirationen vill liksom inte riktigt komma. Jag lyssnar på brottsligt hög musik, springer runt i cirklar, tittar på skärmen nära, långt bort, från sidan, med bara en ögat, med andra ögat, men inget verkar funka.

Att komma på en en nytt brilliant design såhär en söndagseftermiddag visar sig vara lite av en utmaning. Jag plockar in det tunga artilleriet med flera flaskor iskall Coca Cola, men förgäves. Hjärnan blir bara inlindad i sockervadd.

Så föds en av de kanske mest tvivelaktiga idéerna på länge: snusa! Det måste vara svaret på allt. Jag tror nog jag ska testa det här med att snusa lite. Är lite av vad folket skulle kalla en oskuld på detta området men vafan, någon gång måste ju vara den första.Såhär mår jag just nu: wiie wiie wiie wiie woo woo woo woo woo woop woop woop wooop wooop wawa wawa wawa wawa yoooohooo.

Kommentarer
Postat av: Sanne

Ja det tycker jag faktiskt. Fast jag ser det bara som en början till komma igång med träningen. Rensa kroppen från all skit och sedan börja leva lite nyttigare! (Därför testar jag bara en vecka nu. Det finns ju dem som går på sådant mycket mycket längre!)Däremot skulle jag inte trycka i mig vadsomhelst. Påsarna jag har ätit kommer från Xtraxavanza som är specialiserade på vikt och hälsa (svärmor jobbar där). Så jag hade nog valt att prata med någon innan jag började med något liknande, så man vet vad man ger sig in på. Något du är intresserad av att testa eller? :)

2009-10-25 @ 19:09:41
URL: http://silkespapper.blogg.se/
Postat av: t0tta

Kalla Fakta hade ett reportage igår, om att snus innehåller tillsatsämnet "E500" som de tillsätter för att öka PH-värdet i snuset, vilket ökar det fria nikotinet från ca 10% till närmare 90%. Det fria nikotinet, är det som lättast tas upp och går direkt upp i hjärnan, vilket gör att det är ÄNNU lättare att bli beroende. Att ta en prilla kan kanske vara kul, men gör mig en tjänst.. Släng resten.De hade dessutom ett reportage med en tandhygienist, som har forskat på nikotinets påverkan på tandköttet, och även om hon inte kunde visa på just cancer, så visade hon klart och tydligt, att nikotinet både fräter sönder, och dödar cellerna i munnens slemhinnor.Ajsomfan och lagom ofräsht.Om vi då lägger till att jag, trots att det var 2½ år sen jag slutade röka, fortfarande har ett smärre helvete, med suget och att man blir ÄNNU mer beroende av snus.... Som sagt.. Släng resten.. Snälla.

2009-10-26 @ 11:14:41
URL: http://t0tta.blogg.se/
Postat av: Anna

NOOOOOOOO HANNA! Dont cross over to the dark side!

2009-10-26 @ 13:32:21
URL: http://thekattmat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0