Mr. IKEA fix-it.



Sitter och sliter håret över alla de nya underbara IKEA - möblerna som är helt omöjliga att montera ihop. Mina kollegor har inga sympatier utan mumlar något om att vi Svenskar föddes väl med IKEA-skrivmejseln i handen?

Kalle däremot drar till med en historia om hur han aldrig, ALDRIG fick till den där Billy hyllan för ett par år sedan. Då räckte det med ett samtal till IKEA så stod det -vips- en proffesionell IKEA-montör utanför dörren.

För det första: Fatta vilket coolt jobb. Jag hade ingen aning om att den tjänsten fanns, men när man tänker efter känns det rätt logiskt. Det är inte ofta man får ihop en möbler utan i alla fall ett par svordomar.

För det andra:
Exakt hur inkompetent måste man vara för att de ska sända en sådan person? Och hur mycket måste möbeln ha kostat? Om de är små saker ska man ju tydligen ta med sig den till varuhuset. Borde jag påpeka över telefon att jag är blond?

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag landar i Oslo på onsdagkväll, kan komma och skruva jag! Jag är en okrönad mästarinna när det kommer till att skruva ihop IKEA-pryls. Ännu bättre går det efter ett glas vin, eller en flaska ;)

2009-03-23 @ 17:04:51
URL: http://thekattmat.blogg.se/
Postat av: Anna

Kan inte säga annat än ja tack, ja tack, ja tack och JA TACK! Fast du får inte slänga bort instruktionen. För du har väl fått med dig att det allt som oftast ingår tydliga instruktioner i dessa kartonger?!

2009-03-23 @ 23:58:44
URL: http://thekattmat.blogg.se/
Postat av: lina

haha, åh så ja slet med min sån där bokhylla. ensam och helt inställd på at tdet ska gå! med hjälp av väggarna lyckades ja tillslut pressa ihop alla delar, lärde mig dock efetr ett par flyttar att man ska montera den ståendes, då går det riktigt bra!

2009-03-24 @ 16:15:31
URL: http://jagochkidsen.blogg.se/
Postat av: ullisar

själv har jag varit oerhört välbetald IKEA-skruvare. icke avlönad av IKEA iofs, men kunde nästan varit!

2009-03-24 @ 22:24:09
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: LaLizita

Riktigt snygg bokhylla! Den vill jag me ha nu när jag flyttar om en vecka! Tror dock inte den får plats i min 25a! :(

2009-03-25 @ 23:21:25
URL: http://lalizita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0