Dagens insikt

Jag hade aldrig platsat som bulimiker.

Det är ju så ohyggligt vidrigt att spy... smaken, lukten, känslan av att magen vänder sig ut och in. Det är väldigt oglamouröst att hänga där på toalettstolen och kräkas tills kallsvetten rinner.

Detta, och inget annat, är anledningen till jag jag spenderat hela dagen illamånde hellre än att spy. Jag vet att det antagligen kommer hjälpa, men kan liksom inte förmå mig att göra det.

Kommentarer
Postat av: annuendag

Själv har jag inte kräkts sedan början på mellanstadiet någongång, just på grund av ren vilja. Bara tanken av att jag känner det som om jag skulle behöva kräkas skrämmer mig mer än alla ormar, höjder och mörker tillsammans.



Jag väljer alltid att ligga och lida en hel dag och hålla emot istället för att få det gjort. Det är det värt även i min mening.



Ett bra "tips" är att lägga sig på golvet, brukar åtminstone lindra illamåendet lite för mig!

2009-01-11 @ 21:39:29
URL: http://annuendag.blogg.se/
Postat av: t0tta

Uhhh.. jag HATAR att må illa... Den där känslan av att man behöäver kräka, är det värsta som finns.. Stoppar 1000 ggr hellre fingrarna i halsen för att kräka och bli av med den känslan, än att ha den kvar. Och är det bara smak och lukt man bekymrar sig för, så är det bara att halsa en halvliter Oboj först... Det tar garanterat bort ALLA andra smaker och lukter, en kräkning kan tänkas medföra... Plus att det ger näring, energi och vätska. (bra tips tills du får barn BTW)

2009-01-11 @ 23:57:53
URL: http://t0tta.blogg.se/
Postat av: ullrika

jag är också kass på att spy. typ kassast.

2009-01-12 @ 02:17:34
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: Sketis

Vet precis vad du menar, och sen den där känslan när det inte går längre, när man tillslut spyr ändå. Då står man där sen och känner att "Faan, det känns ju mycket bättre nu och så farligt var det inte". Iaf efter man lyckats fräsa ur näsan och skölja munnen några gg :P

2009-01-12 @ 04:51:05
URL: http://sketaful.blogg.se/
Postat av: Kattis

Kräkas oboy är ju bland det värsta som finns! Rent vidrigt! Men vaniljsglass.. äter man sånt innan man spyr luktar det gott och spyan är jättelen när den kommer upp.

Och jag inser just att jag låter som en jävla idiot. Men det bjuder jag på.

2009-01-12 @ 08:35:36
URL: http://ernies.blogg.se/
Postat av: Sketis

@Kattis - Ärtsoppa då? Borde ju vara som innan eller? :P

2009-01-12 @ 19:36:06
URL: http://sketaful.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0