Minor Setback

Igår ringde vår hyresvärd och släppte en bomb. Från att ha bönat och bett oss att skriva på kontrakt för ännu ett halvår vände hon totalt och meddelade att lägenheten ska säljas, vi kan inte bo kvar. Vi känner oss lite lurade, ledsna och hemlösa.

En månad och 3 dagar hann jag bo ihop med Amanda, men de har fan varit underbara. Vi har båda insett att vi inte vill bo utan varandra även efter flytten. Så nu är det till att spärra upp gluggarna och se efter en ny fräsh 3:a som kostar under 14 000 kronor. Känns som det borde vara möjligt, men efter gårdagens första koll börjar vi båda tvivla.

Vi hanterade nyheten på bästa manér och sprang ned till snabbköpet. Där inhandlades skamlösa mängder choklad och chips, innan vi svullade en hel kväll. Vi satte liksom tröstäta på kartan. Och sedan, ja sedan kändes det faktiskt bättre.

Kommentarer
Postat av: Agge

Lätt ni måste hitta en trea för dom pengarna! jag bodde i en trea för skamliga 8000 i Gamlebyen. Högt i tak och 80 kvm. Som jag hade velat ha den lägenheten nu. Happy lägenhetsjakt :)

2009-02-06 @ 09:32:36
URL: http://thekattmat.blogg.se/
Postat av: Támerlein

Du som är klok: vad gör man/säger när ens vän är såhär: http://whenthemoonshakes.blogspot.com/ ?

2009-02-08 @ 00:56:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0