Amir

Det är märkligt, jag får intrycket av att flera missförstod mitt inlägg om Amir. Jag ogillar honom inte alls, tvärtom. Och det är väl snarare däri problemet ligger. Jag gillar honom för mycket för att bara släppa allt, men jag blev skrämd av hans intensitet.

Vi har suttit uppe och pratat om detta flera kvällar nu. Jag har berättat vad jag känner, jag har berättat om Joel och meddelat att jag verkligen inte är redo för ett förhållande nu. Vi har disskuterat komplikationerna det kan innebära att bo tillsammans, och jag har tänkt. Oj vad jag har tänkt.

Slutsatsen av våra disskutioner kan i princip sammanfattas med orden Ta Det Lugnt. Vi ska ta det så lugnt det bara går. Och så ska vi börja dejta.

Igår blev det middag med bio.
Idag blir det Peppes Pizza.

Kommentarer
Postat av: t0tta

Trevligt =) Hoppas galningen ni bor med, inte får flipp när han upptäcker det bara.. Fast då är det ju du och Amir, mot honom, så det går nog bra ändå =)

Jag har faktiskt varit tillsammans med en Amir en gång.. Det lite lustiga med honom, är att han senare fick 4 barn med en tjej, som är exakt ett år äldre än mig.. På dagen...

2008-10-18 @ 20:56:19
URL: http://t0tta.blogg.se/
Postat av: Pappa C

Ta det lungt låter sunt.



Men fy va tråkigt det låter.

2008-10-18 @ 22:49:34
URL: http://www.pappac.se
Postat av: E

Då är jag inte ensam.

2008-10-19 @ 12:41:53
URL: http://sommardrog.blogg.se/
Postat av: annika

Really?

Fick just en bild i huvudet av en stor skål fylld med mandarinklyftor och vaniljsås...och nu börjar jag snart dregla som Homer Simpson...måste gå och handla sen!





2008-10-19 @ 12:51:03
URL: http://annikasdagbok.blogg.se/
Postat av: t0tta

Med tanke på att vi flyttar om två veckor, så nej.. Lite svårt att montera ner våningssängen och packa om man inte kan gå in i rummet.

2008-10-19 @ 15:18:35
URL: http://t0tta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0