Reflektioner från gårdagskvällen

  • Vem i hela helvete kom på högklackade skor? Efter blott 4 timmar stod det klart att vi inte kunde ta oss hem för egen maskin på grund av de monstuöst stora båsor som bildats under fötterna. Som tur var ordnades det med skjuts hem, några fördelar ska det väl vara att festa i incest-staden Alingsås. Annars hade vi gjort inbrott i stugorna på kolonilotterna och glatt somnat där.
  • Det kan vara himla kul att festa i Alingsås. Det finns alltid folk man känner, vakter som släpper in en, barpersonal som ger företräde. Varje gång man går ut finns det en gammal klasskamrat där att trakassera.
  • Minns ni Fillip Williams från Idol? Han lever fortfarande på som forna glas. Det var svårt att inte skratta när han och syster Williams klev upp på scenen och skulle rappa. Hon viftade på armarna, skrek "ey yo" medan Fillip filmade en häftig musikvideo av spektaket. Alla 22 åskådarna jublade.


Kommentarer
Postat av: Iah

Ja, att kunna fota i regn är trevligt! Det är synd att kamerorna inte är mer vattentåliga för man skulle kunna få till mycket!

Å självklart behöver jag ett paraply i samma storlek som ett parasoll. Allt annat är bara fjuttigt! (Undrar hur min nacke mår efter några minuter bara....)

Så utekvällen som singel blev lyckad?!

2008-06-29 @ 14:13:51
URL: http://mangoolife.blogg.se/
Postat av: Dagens Eko

Blösor? Skuts ? är det alkoholen som fortfarande pratar ? S

2008-06-29 @ 21:20:09
URL: http://dagenseko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0