lyckopiller

Har inte riktigt hunnit hämta mig ännu men jag hade en så himla skum dag på jobbet. En kille jag trodde flirtade med mig meddelade att så var det inte alls, jag måste ha inbillat mig allt. Och där står jag, med hakan i marken helt oförmögen att ta in vad han just sa.

Kan man tolka meningen "jag vill gå ned i källaren och vara ensam med dig i mörket" på något annat sätt??
Förslag mottages tacksamt i kommentarsfältet.

Jag kände mig dessutom så himla dum att jag saknar ord. Hade jag inbillat mig allt? Hur kunde jag springa runt och tro att folk flirtar med mig när de vill umgås i den mögelskadade källaren? Sårad sticker jag hem och undrar hur mycket depp som kommer ikväll, nu med det här otrevliga tillskottet i potten. Låser upp dörren och en ängel drar genom rummet. På dörrmattan ligger ett brev. Ett riktigt, äkta, handskrivet kärleksbrev från min Emma.

Hur skulle jag någonsin kunna deppa ihop med ett sådant brev i handen? Världens äldsta klysha intar mitt hjärta, killar kommer och går, men vänner de består. Jag inser hur jävla underbara mina vänner är.

Emma, för att mellan oss finns oändlig tillit. För att varken tid eller rum kan skilja oss åt. För att vi kan vara ärliga mot varandra. Du står för ovillkorlig kärlek.

Och Meijer, för du speglar en sida hos mig jag aldrig vill glömma. Livet kan inte vara svårt tillsammans med dig. Allt blir bara så himla enkelt. Du hjälper mig att bli den jag vill vara.

Amanda, my brother from another mother. Fast syster då. Du säger allt det jag tänker, och mina brister försvinner tillsammans med dig. Hur kunde vi bli lika galna? Kanske för att jag känt dig sedan dagen du föddes? Tack för att du finns.

Och alla ni som läser min blogg. Jag vet att det är corny men ni ger mig hopp. Det finns kärlek i världen. Det gäller bara att öppna ögonen.

Ni är mina små ädelstenar. Ni är mina lyckopiller.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Åh vad glad jag blev! Puss!

2008-07-16 @ 22:13:06
URL: http://flickanfredrik.blogg.se/
Postat av: Iah

Handskrivna brev är underbara att hitta på hallmattan!!! =)

2008-07-16 @ 22:23:53
URL: http://mangoolife.blogg.se/
Postat av: t0tta

*kramar ännu mer och öser lite kärlek till över Hanna*

2008-07-16 @ 22:28:10
URL: http://t0tta.blogg.se/
Postat av: Havefruen

Är du säker på att hissen går hela vägen på din kollega? Du skriver iallafall på ett härligt sätt och jag följer din blogg varje dag.

2008-07-16 @ 22:53:21
URL: http://havefruen.blogspot.com
Postat av: t0tta

Jag håller med frun här ovan.. Grabben kan ju inte ha alla hissarna på rätt våning... Tror dessutom att han har mögelskador i de flesta....

2008-07-17 @ 00:28:24
URL: http://t0tta.blogg.se/
Postat av: EvE

Han kanske ville röka mögelsvamparna men inte vågade gå ner själv eftersom han tror på The Boogieman (!?) vilket bara bevisar än en gång att folket ovan har rätt; han har inte alla hästar i stallet, tomtar på loftet, troll i skogen (i trumpeten?), bananer i strumporna kanske och en mycket liten liten liten vårta bakom örat.

I övrigt; Kör hårt tjejen. Jag hejar på DU!

2008-07-17 @ 07:15:32
Postat av: Hanna

Jag håller med om hissen, tror dock att det är så illa att hissen aldrig installerades...det finns säkert bara ett tomt hisschakt!

Du skulle följt med honom ner och "råkat" sparka honom på smalbenet..:))

2008-07-17 @ 09:46:42
URL: http://candell.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Haha jaadu... Flirt ligger som klar förstaplats på skalan över vad man skulle tro. Men "jag vill gå ned i källaren och vara ensam med dig i mörket" kan ju också betyda att han är en galning som ville göra dig till första offer i sin seriemördarkarriär... Hmm.

2008-08-06 @ 15:01:24
URL: http://nomorenoless.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0