Gamla tanter

En gammal tant kom fram till mig idag och började prata. Bara sådär, utan vidare drog hon igång en konversation med mig som inte krävde värst mycket gensvar från min sida. Men andra ord räckte det med att jag stod kvar på samma plats så var hon nöjd.

Vi pratade länge och väl. Och med det så menar jag att hon pratade, det förstå ni.

Jag fick veta att tågen förstör lungorna för oss, och att lågenergilamporna är farliga för barn. Hon undrade om inte jag hade någon mormor eller farmor som kanske vill hyra ut en lägenhet till henne och berättade glatt om när polisen sa att de hade häktningsorder på henne för paranoia. Dessutom hann hon med en komplett genomgång av hennes födsel, (liten 1,5 kilo bara) allergier, (22 olika ämnen) mamma, (väldigt stäng. Skrattade aldrig) familjens stjärntecken, (alla förutom en var skorpioner. Det betyder tydligen att man pratar mycket. Nähä?) samt hennes livsförsäkring (tydligen väldigt dyr om man är gammal och på väg att dö).

Sedan hittade hon ett donationskort på marken och tyckte det var himla festligt att fylla i den. Och medan hon fnissande fyller i kortet smyger jag iväg till mitt jobb, förundrad över att alla de orden fick plats i en så liten kropp.

Kommentarer
Postat av: t0tta

Förstör tågen lungorna??

2008-07-25 @ 11:36:05
URL: http://t0tta.blogg.se/
Postat av: t0tta

Öhm.. Skulle tågbolaget ersätta henne för att hon står och sniffar vid tågen?? Hahahaha

2008-07-25 @ 12:06:04
URL: http://t0tta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0