Dagens sms

Alltså. Det finns två grundregler för en full Hanna. Den ena är att jag alltid, alltid kommer ihåg kvällen. Alla pinsamma detaljer, alla spyor, alla hemska kommentarer. Allt. Det spelar ingen roll hur full jag blir, synen försvinner före minnet. Det är min förbannelse.

Den andra regeln är att jag aldrig, aldrig lämnar ut mitt telefonnummer. Den enda som jag gjorde det till var Joel och ni vet ju hur det gick..

Men så trillar ett sms in:

"Vad gör du? Du var rolig i lördags (: nu har du mitt nr men lämna inte ut det till någon, jag vill inte ha stalkers efter mig. /Babak"

Och denna sluga fan har såklart, precis som mig, ett nummer som inte går att spåra via Eniro.
Det finns så många frågetecken i den här historian att jag inte vet vart jag ska börja! Jag känner ingen Babak, lämnade inte ut mitt telefonnummer till någon, lämnade inte ens ut mitt namn till någon. Vad vill denne? Är det någon som spelar mig ett spratt? I lördags spydde jag, det var allt jag gjorde. Vem tycker det är kul?!

Kommentarer
Postat av: ullrika

det finns ju olika grader av kräk. fast då tänkte jag mest intensitet, mängd och styrka. för nä, så särskilt roligt är det ju knappast?



ska bli spännande att följa upplösningen!

2008-07-21 @ 22:11:29
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: sandra,

haha vad spännande!

2008-07-21 @ 22:59:33
URL: http://tankekarta.blogg.se/
Postat av: Frida

Skrattar ihjäl mig!

2008-07-22 @ 09:46:47
URL: http://trasi.webblogg.se/
Postat av: Agge

Hehe, en gång vaknade jag med ett telefonnummer i fickan. Tre dagar senare hade jag m hjälp av vänner lyckats minnas att det var till en tjej jag träffat i barkön. Jag undrar fortfarande varför jag fick det..

2008-07-23 @ 13:14:33
URL: http://thekattmat.blogg.se/
Postat av: Agge

Och jag fattar inte att folk faktiskt hör av sig sådär dagen efter, det är ju bara pinsamt för alla inblandade, inte ofta man vill kännas vid det man ställde till med kvällen innan :P

2008-07-23 @ 13:17:13
URL: http://thekattmat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0