Black Jack

Idag var morgonen lite seg, och klockan sprang iväg fram emot 14 innan jag fick på min anständiga kläder. Joel frågade så sött om jag ville följa med honom till Star City Casino. Sagt och gjort, inom 7 minuter stod vi och försökte se oskyldiga ut framför vakterna så de ville släppa in oss.

Det första vi ser är ett nytt Black Jack bord där minsta insatsen är 1 dollar. Wow! Finemangens. Vanligtvis brukar det ligga på 10 dollar. Sedan jag jobbade som dealer har black jack alltid haft en speciell plats i mitt hjärta och om det inte vore för min snålhet hade jag spelar det oftare.

Glad och nervös slår vi oss ner och matar in pengar i den glupska maskinen. Upptäcker till min glädje att de har en del nya fina regler så som "surrender" samt att man får dubbla på alla händer. Dessutom får man pengarna tillbaka vid lika! Finfina grejor det här.

Efter en timma med måttliga upp och ned gångar är det tack och hej för min del och jag kasserar ut min underbara vinst på 50 cent! Lite sprallig över denna vinsten studsar vi vidare hemåt efter ännu en lyckad dag.

Kommentarer
Postat av: t0tta

Wow.. 50 cents? Hahaha.. Hur känns det att vara ofantligt rik? =)

2008-01-27 @ 11:36:20
URL: http://t0tta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0