Observationer på tåget

En man som petar sig i näsan, djupt och länge. Han utforskar kroppens kanske märkligaste hålighet med en sällan skådad intensitet. Efteråt kommer den oundvikliga titten och sedan vips in i munnen. Vi har alla sett det, någon gång. Mannen som tar återvinning till en helt ny nivå. Det är som att titta på en bilolycka, hemskt, men svårt att slita blicken från.

En gammal dam som tittar sig i spegeln. Huden är så rynkig att ett russin skulle skrumpna i avundsjuka. Försiktigt och med darrande hand drar hon fram ett illrosa läppstift och börjar berarbeta läpparna. Hon smetar in dem med flera lager och plutar med munnen. Sedan drar hon i de tunna, vita lockarna och ler mot sin spegelbild. Det är fint, men en gammal dam som är mån om utseendet. Sådan vill jag också bli. En fåfäng tant.

Kommentarer
Postat av: J

Haha ska du tatuera in jonas? Be my guest ;)



Det känns på nåt sätt onödigt när gamla människor gör sig fina. Hur mkt de än försöker så ser de ju ändå ut som en pung med ögon.

2008-12-10 @ 00:03:02
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: Marie

Urrrrk!!! Första observationen gav verkligen kräkreflex så här tidigt på morgonen - fast så sant som det är sagt så kan man verkligen inte låta bli att titta på detta debackel.



Den söta damen fick mig att genast må bättre igen.

2008-12-10 @ 06:31:20
URL: http://leyaridgeback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0