Divafasoner

Jag har aldrig brytt mig om skor, ogillar generellt att shoppa och köper aldrig smycker för mer än 29.90. Jag tycker manikyr är överskattat, väskor tråkiga och ansiktsbehandlingar rent av perversa. Varje gång det är dags att köpa smink gråter jag så dyrt det är, och förbannar maskaran som torkat igen.

Men när det gäller håret är det annurlunda. Håret är min svaga punkt, min stolthet. Med nyfönat hår känner jag mig vackrast i världen. Vem behöver Gucci eller YSL när man har en fin frisyr? Därför skulle jag aldrig, och har aldrig, inte en endaste gång i hela mitt liv, färga håret hemma.

Så mycket kan gå fel, det är kemi på hög nivå. För avancerat för mig, och helt ärligt även för de flesta andra. Jag skulle aldrig kunna ta den chansningen. En ful tröja kan man alltid slänga, men en dålig hårfärg sitter tills den växer ut - om hundra miljoner år.

Med det så försvarar jag mina divafasoner, det är min ursäkt till alla tusenlappar jag slänger ut för att behålla mitt blonda hårsvall. Skall jag vara ytlig så är det min man som blir uppassad.




Kommentarer
Postat av: Dagens Eko

Näää... är du inte lila längre?

2008-08-20 @ 21:17:35
URL: http://dagenseko.blogg.se/
Postat av: Sanne

Haha, detta känns ju bra då jag precis hade tänkt färga mitt hår - hemma. Vill också bara lägga till att jag diggar din blogg fullkomligt (även om det är första gången jag vågat kommentera nu..) :)

2008-08-20 @ 21:36:38
URL: http://silkespapper.blogg.se/
Postat av: DD

Klart att håret är viktigt. Jag skulle heller aldrig färga hemma. Iofs färgar jag aldrig eller ens bleker (kör naturligt brunt) men jag har tonat lite brunare och rödare nån enstaka gång.



2008-08-20 @ 21:40:15
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag förstår mig inte på hår... okej att man vill färga det i frissan o så men att säga att håret är ens stolthet det kan jag inte förstå.. hahah inte med mitt hår i alla fall ;) Jag har ingen aning hur man ska kunna få håret på plats vissa dagar och frisyrer och såna saker går åt rent helvete när man försöker sig på det... Om ditt hår nu är så härligt så har du riktig tur ska du veta ! Grattis haha :D

2008-08-20 @ 22:25:45
URL: http://gozzii.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Håret är min stolthet med, hehe. Jag är den som byter frisyr och färg oftare än alla andra tillsammans, det är min grej liksom^^

Men jag färgar faktiskt hemma just för att det är så dyrt i salonger, men det har gått bra! Allt från Svart, till rött eller ljusbrunt, och har alltid fått det färgen jag velat ha. Men nu är jag blond, min riktiga färg=P Känns skönt att inte inpregnera håret med kemikalier lika mycket längre=P

Vad mycket det blev om mig då^^

Haru haft andra hårfärger då?

2008-08-21 @ 07:37:29
URL: http://sohs.blogg.se/
Postat av: Mikaela

kært barn har många namn!

2008-08-21 @ 10:26:21
URL: http://leben.blogg.se/
Postat av: Frida

Mitt hår är en katastrof, måste verkligen klippa det snart. Tur att mitt horoskop är bra iallafall;)

2008-08-21 @ 11:12:52
URL: http://trasi.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Du har så rätt, håret kan göra hela outfiten.

Satsa på dyr hårstyling istället ;) haha

2008-08-21 @ 18:55:31
URL: http://fckadck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0