DiagnosKom efter ett långt samtal med läkaren fram till att jag antagligen lider av panikångestattacker. Det trodde jag aldrig, aldrig skulle bli ett ord jag använde om mig själv.

Men det känns bra, att ha ett namn på det.
Det blir mindre diffust, lite mer hanterligt.

Allt som har ett namn, finns på riktigt.
Allt som har ett namn, har en lösning.

Kommentarer
Postat av: EvE

Lilla vännen! Jag vet precis hur det känns! Jag har själv haft diagnosen en gång i tiden och när något stort/hemskt/jobbigt händer och jag blir allt för trött/stressad/pressad så kan det fortfarande komma krypande. Jag gick så långt in i väggen innan jag fick hjälp att jag inte klarade av att gå ut bland folk på mina sämsta dagar. Jag är glad att du fick hjälp tidigare. Dessutom går det (ibland) att "självmedicinera", precis som du har gjort, genom att ta hand om sig själv. Lycka till nu!

2009-10-27 @ 15:40:23
Postat av: ullisar

jag vet inte vad jag ska skriva mer än, ja du har rätt. är otroligt glad att du kommit nån vart i ditt må-dåliga. det är en bra början, och nu har du ett synbart spöke att kämpa mot.krams som tüsan. och lycka till!

2009-10-27 @ 21:45:06
URL: http://ullrika.se
Postat av: Evelines - Lättsam blogg med humoristisk twist

fy fan för panikångest. jobbigt, verkligen. förstår dock att det känns skönt att fått det bekräftat, som du säger, ett namn på det.

2009-10-29 @ 13:30:16
URL: http://evelines.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0