Lägenhetsvisning

Vi trivs väldigt bra där vi bor. Lägenheten har allt som man egentligen behöver och huskamraterna är trevliga och städar alltid efter sig. När vi flyttade in skrev vi på ett tremånaderskontrakt, vilket just då kändes jättelänge! Men nu har den tiden gått utan sedan länge.

Jag håller alltid ögonen öppna, ibland kan man ju hitta något bättre. Inte för att jag nödvädnigtvis vill flytta, men man vill ju inte missa ett tillfälle!

Häromdagen fick vi syn på en lapp som verkade lovande. För det är så man letar lägenheter här som student. Glöm internet och mäklare, det är lappar på lyktstolpar som ger dig det du vill ha. Och om man hittar en bra lapp, då gäller det att vara snabb!

Vi ringde upp med en gång, och fick komma förbi för en titt en timma efter det. Lägenheten var fin, men lite dyrare och mindre sovrum. Vi bestämde oss snabbt för att vi inte ville ha den. Och tur var väl det! För under den tiden vi var där och kollade lyckades de hyra ut de andra sovrummen! Det tog dem 5 minuter, max.

Så är marknaden här i Sydney; Sveindyra lägenheter (vi betalar 6500 kr/mån för vårt rum, och det är det billigaste vi sett hittills.) snabba beslut och en hel del tur.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0