Kanske man inte är så hatad trots allt

Vår lärare fick just ett spektakulärt utbrott. Frustrationen över elevernas inkompetens nådde sin gräns och hon ställde sig upp och skrek:

"Har ni lärt er någonting över huvud taget i den här kursen!? Vet ni var vi håller på med??? Jag vill inte sätta IG på allas arbeten med ni ger mig inget val. Hannas arbete är det enda jag sett hittills som inte är TOTALT fel."

Kommentarer
Postat av: joel

lika mycket komppllimang som klassikern "du är inte så dum som du ser ut :)" och du babe. du kan komma och hälsa på i mitt sovrum när du vill...

2008-02-12 @ 06:47:08
URL: http://joelsunderbara.blogg.se
Postat av: t0tta

Men.. Foto på skapelsen för bövelen.. Man blir ju helt nyfiken på förpackningen..

Nja.. Nu är han van vid att köra, så han dricker inte och jag är helnykterist,så för mig är sprit inte ens ett alternativ.. Så det är det minsta av våra bekymmer.

2008-02-12 @ 11:47:01
URL: http://t0tta.blogg.se
Postat av: t0tta

Hahahahaha, då kan jag trösta dig med att när jag var lika gammal som dig, hade jag fortfarande många, hårda fyllor framför mig... Jag är ju inte nykter alkoholist eller nåt, utan har bara valt att låta bli att dricka mer.. Men jag ska erkänna.. Jag har faktiskt en cider på 2.25% nere i kylen.. Tänkte dricka den när B tar sig ett glas vin eller en Nordsjö =)

2008-02-12 @ 13:15:53
URL: http://t0tta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0