Det är alla andra som är konstiga

Julaftonsmorgon och frukost består givetvis av flera tallrikar Tomtegröt. Eller Lussegröt, Nissegröt, Risgrynsgröt. Whatever. Så länge den är kletig och mosig, gömd under flera lager kanel och med en stor klick smör i mitten.


Mmmm.
Smöröga.
Hela mitt liv har jag blivit mobbad för den traditionen, folk har högt på ögonbrynen och gjort lustiga grimaser. Men det är först nu när jag flyttat till Norge som jag inser att jag faktiskt är normal, kanske bara född i fel land. För i Norge.. däääääär... där har man minsann ett stort smöröga i gröten varje gång. Mums.

Kommentarer
Postat av: Kotteby

Lycka till med den kletiga frukosten.

God Jul

2008-12-24 @ 12:32:55
URL: http://www.kotteby.se
Postat av: Kotteby

Lycka till med den kletiga frukosten.

God Jul

2008-12-24 @ 12:33:19
URL: http://www.kotteby.se
Postat av: ally

Jul, gröt, klet = ) arrh... jag har inga såna traditioner nej nej... och shit, läste de där kommentarerna under dina rök-inlägg, och shit säger jag bara = ) där har du verkligen ett problem som kommer finnas for ever, jag vill ibland bara få utlopp för mina känslor när jag ser en gravid kvinna röka o sen säger hon "nej men barnet skadas inte alls"... men vi kan inte ändra på folk om de själva inte har viljan att förändras.God Jul älskling, jag hoppas verkligen du har en superbra dag ;D kram!!

2008-12-24 @ 20:29:16
URL: http://alyssas.blogg.se/
Postat av: Kattis

Smöröga i mannagrynsgröt kan jag gå med på.. det är jag uppvuxen med, fast inte i min egen gröt dock :b. Morfars tallrik med mannagrynsgröt hade alltid ett smöröga! "Det är bra för ögonen" sa han.Tomtegröt har jag aldrig tyckt om speciellt mycket, men en liten skvätt med mycket saftsås är helt ok!Idag fick jag veta att morbrors fästmö har sirap på sin tomtegröt.. huh?

2008-12-24 @ 21:36:52
URL: http://ernies.blogg.se/
Postat av: Emelie

Saftsåsen då?

2008-12-25 @ 00:03:54
URL: http://midnight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0