Torsdagstradition

Torsdag = Helg = Puben

Behöver jag ens säga att hela klassen består av illaluktande latmaskar som avbokar i sista minuten? Jag gillar verkligen inte den här nya rutinen.

Nästa vecka lovar de.
Nästa vecka.

Kommentarer
Postat av: Petra

Fuktad trasa säger du, hehe... *skäms*
Vad är australiensarna för renlevnadsmänniskor egentligen?!

2008-04-10 @ 08:55:34
URL: http://iconfess.blogg.se
Postat av: t0tta

Enkelt.. När de lovar, får de betala 5 dollar, som de får tillbaka när ni har kommit fram till puben. Kommer de inte, är pengarna dina =) Då får du ju glädje av deras löften, oavsett vilket, hehe.

Tja, även om jag tycker namnet är konstigt, så är själva prenumerationsprylen inget konstigt.. Jag prenumererar själv på 6 stycken, och de har ingen som helt aning om vem jag är... Bl.a en snubbe från Tasmanien som kallar sig "Blunty3000"..

Och jag har ingen aning om ifall Joel får sex, men han protesterar över att B inte får det *skratt*

2008-04-10 @ 12:29:55
URL: http://t0tta.blogg.se
Postat av: ullrika

äh. lika bra att inse att tråkmånsarna hellre sitter hemma. eller, tänk; de kanske går på en annan pub, utan att berätta för dig? nä usch. det vore ju taskigt.

förresten. du har väldigt rolig reklam idag. de ena var för tackkort efter begravningar, den andra var på norska så den förstod jag inte.

2008-04-10 @ 12:30:52
URL: http://akirllu.blogg.se
Postat av: Frida

Tvillingar som klämmer på varandras bröst? Låter som en dålig porris tycker jag :P Vilken deg fyller du år? Tänk om vi faktiskt är tvillingar :O Då är någon av oss rejält lurad vad gäller ålder.

2008-04-10 @ 14:12:53
URL: http://trasi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0