Facebook

Jag är faktiskt inte så frälst i facebook.
Alla pratar om det, alla har det, men vad är poängen liksom?
Tusen olika applikationer skickar inbjudninar och jag orkar inte.

Men ibland kan det vara bra.

En gammal klasskamrat jag inte sett på 6 år hittar mig. Inte nog med det, han är skittrevlig och undrar om jag vill ta en fika. Så nu har jag en dejt när jag kommer hem. Kul, det ska bli riktigt kul att höra vad han gjort under alla dessa år.

Kommentarer
Postat av: t0tta

Hahaha, fullkomligt förvirrad liten homo, m.a.o(nej, jag har inget emot homosexuella, bara fjolliga killar)

2008-03-11 @ 01:28:20
URL: http://t0tta.blogg.se
Postat av: Scream and Shout

HAHAHA! Joel skulle säkert ge dig lite beröm om du gjort det ;D Förövrigt, kan du låta bli att få mig att skratta tack! Du höll just på att ta livet av mig, eftersom att varje gång jag skrattar får jag världens hostattack. BLÄK! ;D

Det fanns faktiskt fler tjejer där än man trodde. Men återigen så är det nördar vi talar om. Tror du att de skulle våga snacka med en tjej? pyttsan! De sitter där, bakom sina datorskärmar och tjuvgluttar lite i någon springa någonstans.
Har du kommit på något sorts koncept? Själv tycker jag det skulle vara balt att lansera det mer som en festival, istället för ett lan. Det pågår ju i flera dagar, med massa events, precis som en festival. Tror det skulle locka betydligt fler, faktiskt. Alla blir så rädda när man hör lan oc ba "UWWWH NÖÖÖRDAR!" (säger jag som går teknik) ;D

Haha ja! Jag var där förra året, fast det var inte riktigt fullt så kul som det skulle kunna ha varit. Jag blev nämligen meddragen av mina två flatpolare, och under hela kvällen så försökte de para ihop mig med brudar. Not my cup of tea, om man säger så :o Det faktum att det inte ens fanns en enda liten söt bög på hela stället gjorde allt ännu värre. HAHAHAHA nu fick jag den där låten i huvudet... "fittor,fittor, fittor ÖVERALLT!"

2008-03-11 @ 02:28:39
URL: http://screamandshout.blogg.se
Postat av: joel

okej, jag vet att svartsjukeskämten är ute, me en sista då?

Jag har redan satt pavel på att bevaka lill-oskar

2008-03-11 @ 08:44:40
URL: http://joelsunderbara.blogg.se
Postat av: inte på facebook

ha! kan inte låta bli att vara lite skeptisk.. tror du verkligen ni kommer att fika då?

nu ska jag läsa om din surfresa!

2008-03-11 @ 23:39:39
URL: http://akirllu.blogg.se
Postat av: Scream and Shout

Haha just för stunden kan du få honom, faktiskt. Han står här brevid mig och hoppar på dörrhandtaget och gnyr. Varför? Därför att han vill gå till papperskorgen i köket och äta upp den skosula till färdigrätt jag nyss slängde >.

2008-03-12 @ 00:30:13
URL: http://screamandshout.blogg.se
Postat av: inte längre skeptisk

f'låt! klart ni kommer få världens bästaste fika... ;)

ang min bäbimodeblogg: ja jisses! tänk, det var inte ens meningen! men, borde jag då inte skrivit typ "på bilden en randig body från pippi och i bakgrunden tops från kvantum" eller nåt sånt?

2008-03-12 @ 10:59:51
URL: http://akirllu.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0