Dansens Dag 2009

Onsdagen var en speciell dag. Det var dags att fira dansens dag både med hjärta och själ. För oss pole dansers innebar detta ett gig på tubbelbanan i oslo.

Mellan klockan 18 och 20 åkte vi fram och tillbaka på tunnelbanan och dansade på stängerna som finns där inne. Vi delade upp och i gruppen och när dörrarna öppnades glev ett dussin snygga babes in och dansade för de förvånade passagerarna.



Reaktionerna lät givetvis inte att vänta på sig, trots att den skandinaviska "jag ser inte, det finns inte" mentaliteten. Tånåringar och män gav spontana komplimanger och faktiskt någon liten applåd. Men de flesta av kvinnligt kön blev stötta och förnärmade över dansuppvisningen. Vilket egentligen är märkligt, varför är det så?

Kommentarer
Postat av: caroline

MEN :O detta hade jag absolut velat se!! att du inte skrev om detta innan det hände.. jaja kul me folks glada reaktioner iaf :)

2009-05-03 @ 13:37:09
URL: http://lajjn.blogspot.com
Postat av: Njorun

Hehe kanske för att jag var jättenervös!? :P Och jag var inte ensam om det. Flera av damerna kände faktiskt behovet av att ta några glas mod innan framträdandet!

2009-05-03 @ 18:08:47
URL: http://njorun.blogg.se/
Postat av: Anna

Åh det här hade ju jag velat veta i förväg så jag hade kunnat åka tunnelbana hela dagen :D

2009-05-04 @ 09:30:41
URL: http://thekattmat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0