The Peatbog Faeries

Känner att jag har gått och blivit fasligt kulturell på senaste tiden, igår blev det ännu en konsert. I den lilla, lilla staden Dunoon skulle kvällen avslutas med både fiol och säckpipa. Ganska tveksamma om vad vi skulle föränta oss intog vi salen tillsammans med pensionärerna.

Folk småpratar, tisslar, tasslar och atmosfären är allmänt gemytlig. En rädd gubbe går upp på scenen och tackar sin fru för hennes hårda arbete. Så går han ned. Det blir tyst. Och BOOM!

Dörrarna slås upp, trummorna slår, pulsen ökar, säckpiporna tar ton och hela rummet lyfter. Resten av kvällen var magisk. Det var utan tvekan en av de bästa konserterna i mitt liv. Musiken var fantastisk, modernt men ändå skottskt. Tiden flög allt för fort och jag hoppas verkligen att detta inte var sista gången jag såg Peatbog Fearies.

Har letat på kära tuben och detta var det bästa jag fann. Skit i kvaliteten, vinklarna och ljussättningen en stund och försök att ta in känslan.



Kommentarer
Postat av: Nergfol

Jag lovar Njorun, HAN ringde!!!! På heder och samvete.

Lika säkert som att du inte heter Njorun på riktigt!

2009-08-29 @ 13:12:56
URL: http://nergfol.blogg.se/
Postat av: Joel

räkning. Fakturaservice.



Spotlife. Tror det är den jag mailade till dig fast nu med påminnelseavgift. Jag tror den är på kronofogden nästan gång..



Ska jag betala?



Du får fixa såna här räkningar på första försöket. Det är meningslöst att jag skickar dom om du ändå inte betalar.

2009-08-29 @ 14:12:29
URL: http://joelsunderbara.blogg.se/
Postat av: DD

Det går aldrig att fatta känslan av grått skottland, whiskey, regnväder, haggis och säckpipa. Det måste upplevas aldelles säkert. Nu vill jag åka tillbaka....NU!!!



2009-08-30 @ 21:08:53
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0