Färgglada bilder


Kan inte motstå, utan slänger upp lite bilder från kvällen.
Vi kan kalla temat "Hanna känner sig älskad"
Som terapi, och med starka kopplingar till föregående inlägg.

Kommentarer
Postat av: Michelle

Men hallå!! Killen på bild nr. röd är ju en puuudding! ;) Dessutom är det inget fel på singelliv. Det är samhällets fel att vi tjejer matas med tron om att vi hela tiden måste vara snyggast och bäst. Aldrig får man vara nöjd och alltid ska det sökas bekräftelse. Jag är likadan. Hemskt egentligen... Men livet är egentligen mindre komplicerat utan killarna!!!

2008-09-07 @ 23:42:42
URL: http://chelli.blogg.se/usa
Postat av: ullisen

men för jisse namn, jag har missat att du fyllde år lilla du... förlåt! och GRATTIS!! i efterskott - eller förskott om du så vill. å ang färgfotografering så har min mamma berättat att när hon var ung så var hon på en film som beskrevs som "film i fyrfärg". jodå. de la helt sonika en blå eller röd eller grön eller gul färgfilm framför linsen på bio. påhittigt.

2008-09-08 @ 00:25:56
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: Petra

Skitsnygga bilder!

2008-09-08 @ 09:34:47
URL: http://iconfess.blogg.se/
Postat av: Mari

Mmmm...jag vet ju bara hur jag tar hand om min inre flicka - som oxå är rädd, ensam o i mitt fall helt övergiven. Jag gör bara sånt jag mår bra av, umgås bara med folk som jag mår gott ihop med - energislukande folk göre sig icke besvär...unnar mig att njuta av livet istället för att sätta upp massa måsten o mål, varför ska jag jaga sånt, det gör mig bara superstressad! Och finns det risk för stress, så e jag sån att jag planerar i förväg - då har man allt på bordet...eller man vet vad man har tid för o så vidare...flum? Kanske, men det funkar för mig! Och du - stäng inte ute henne - då blir det nog ännu värre! Ni hör ju ihop...som lingon och köttbullar, sylt och pannkakor...

2008-09-08 @ 11:08:39
URL: http://newht.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0