Bajsenödiga människor

Min kollega kommer fram till mig och utbrister:
"Åh usch och fy vilken natt jag hade. Jag mådde så dåligt. Alltså jag överdriver inte när jag säger; det var rena niagarafallet där bak. Ja du vet, det var helt otroligt. Det var liksom mer vatten än bajs som kom ut där bak!!"

!!!
???
Vad är det med människor och sin egen avföring? Vilken djruisk instink driver dem till att redogöra exakt mängd, lukt och färg för ofrivilliga offer som råkar komma i deras närhet? Vem vill över huvud taget ha reda på det, vem tycker det är ett intressant och givande samtalsämne?

Detta var speciellt tydligt i Australien. Där pratade man gärna vitt och brett om sitt senaste toalettbesök, men ironiskt nog absolut inte om sex. Sex? Vem? Jag? Näääe. Det har du inte med att göra.

Vilken snedvirden prioritering. Sex är ju kul, intressant och en generellt väldigt trevlig sysselsättning. Bajs är ju inte trevligt någonstans. Det är en äcklig, brun och illaluktande tidstjuv. Vem vet, jag kanske lider av en lätt forbi för mitt eget bajs? Eller kompenserar min sexuella frispråkighet med att tabubelägga något annat?

Hur som helst så vill jag inte höra om folks toalettvanor. Det äcklar mig, det är respektlöst att bara slänga fram i ansiktet. Jag - Vill - Inte - Veta.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Det där är så vidrigt.

Lite samma sak som när min 50åriga arbetskollega som har ett hysteriskt skrattanfall utbrister

"ja, det blir ju såhär när jag inte har något blod i huvudet, jag har menst nu, och det bara fooooorsar ut där nere, snart har jag inget blod kvar i kroppen, nu måste jag nog byta tampong, dom sväller ju upp och så läcker det igenom på nolltid!"



ryser

2008-09-12 @ 16:46:49
URL: http://leben.blogg.se/
Postat av: Katarina

haha, precis som i Spanien när det gäller om att snacka om skit och sex :-P Heltknäppt tycker vi svenskar, de tycker väl samma om oss - att vi är helknäppa.. :)

2008-09-12 @ 16:49:43
URL: http://blog.lorentzon.eu
Postat av: Sketis

Hehe, jo, men du har ingen press på dig att fatta beslut i drömmar, även om du vet om att det är en dröm och att du kan. Svårt att förklara känslan, men oftast så är man med och observerar som om man ser en fantastiskt bra film. En film som man verkligen är riktigt nyfiken på till 100% genom hela.



Ingen stress, inga beslutsångest. Bara ett riktigt avslappnande nöje. (Tänk dig att se den bästa filmen någonsin på bio medans du sover. Du kan ändra lite för skojs skull om du vill, eller låta bli och bara njuta. Sen kommer du ut från bion helt utvilad och med ett fånigt leende på läpparna :P

2008-09-12 @ 17:13:32
URL: http://sketaful.blogg.se/
Postat av: Sketis

Ja just det ja. Som en del i min åldersnojja och mitt försök att verka yngre:





Bajs bajs bajs bajs bajs bajs...



...Kiss!

2008-09-12 @ 17:14:19
URL: http://sketaful.blogg.se/
Postat av: DD

Men det är konstigt att folk kan med att säga nasty saker, men snälla, rara och trevliga saker aktar man sig för. Bättring!



OK, mitt fel. Jag trodde att du hade flyttat till oslo och kunde inte förstå varför du pendlar till Gbg stup i kvarten. Men nu förstår jag...tror jag...eller?



Äsch, jag läser på och låtsas vara klok och smart igen =D



2008-09-12 @ 17:22:48
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag ska börja skriva bajsdagbok och binda fast dig en gång i veckan och ha högläsning. Vi snackar färg, doft, konsistens, smak och känsla. Din pryda jävel, du ska allt få...

2008-09-12 @ 21:03:47
URL: http://flickanfredrik.blogg.se/
Postat av: Anna

Oh SHIT, Amandas idé var ju SKITbra ju! :D

2008-09-13 @ 16:02:25
URL: http://thekattmat.blogg.se/
Postat av: ullrika

alltså. för egen del är jag lika ointresserad av det ena som av det andra... - det folk gör i sängen och det dom för på toa.

2008-09-15 @ 20:22:49
URL: http://akirllu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0