Bästa lektionen med sämsta läraren

Jill är en väldigt rar gammal kvinna. Hon har varit med om det mesta i sina dagar och om jag ska vara helt ärlig antagligen provat på det mesta med. Hon är alltid sen, virrig, fnissig och tappar bort sina glasögon stup i kvarten.


image174



Som en mormor hade hon varit perfekt, hon är väldigt trevlig att ha och göra med, men som lärare är det annurlunda. Vi vet aldrig vad vi håller på med i början av ett projekt, och deadline ändras hela tiden. Hon kan be mig ändra en sak, för att sedan klaga på ändringen nästa sekund. Häften av gångerna har vi ingen aning om vad hon pratar om, och de andra gångerna vet inte ens hon vad det gäller.

Men idag hade vi faktiskt en riktigt trevlig lektion. Vi fick åka in till Sydneys största bokaffär för "inspiration" och hänga där i princip hur länge vi ville. Dagen gick därför väldigt fort. Vi plockade fina böcker, pratade om dem, Jill klagade att ingen plockat böcker med fint typsnitt, vi hittade nya böcker, hon klagade på att det var för mycket fokus på typsnitt, vi letar nya, hon klagar på dem med och så förflöt dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0