I pokerns klor

Som de flesta vet är min älskling Joel hopplöst pokerberoende. Bara sedan vi kom till hit har han köpt inte mindre än 8 böcker som behandlar det livsviktiga ämnet Poker.

Om han har läst dem allihopa? Jajamensan, två gånger.
Hur han har tid med det? 3,5 månaders sommarlov baby... det säger väl allt.

Vad de flesta inte vet är att jag också spelar poker. Har till och med ögat mig igenom någon pokerbok när jag inte hade bättre för mig. Ända sedan mina dagar hos Cherry Casino har jag haft en svag punkt för spel och dobbel. Joel uppmuntrar mig ju givetvis och här sitter jag och spelar en turnering på hans konto. (Skaffa mig ett eget orkar jag inte för det var ett himla knöl när man bodde i Australien, av någon anledning.)

Detta får jag eftersom olikt de flesta pokerspelare (killar) tycker jag INTE att spänningen går upp i takt med insatserna. Det är kul oavsett om jag lagt in 5 eller 500 kr.

Funderar dock på att anmäla mig till nästa 100 dollars turnering, så att när Joel kommer hem och undrar vart alla hans pengar tagit vägen, kan jag kolla på honom med mina stora blå och säga:

SURPRISE!!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Haha, ja det gäller att linda in det rätt :P
Ja, triangeln var faktiskt rätt! Synd att den redan va tagen... Men vi är ju tvugna att träffas ändå! You owe me dinner, beatch!

2008-01-11 @ 16:33:41
URL: http://flickanfredrik.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0