Hannas namnam

Näe, nu känner jag att det var inte riktigt rätt av mig där.
Här skryter jag om mitt namnam och så får ni inte ens veta receptet!

Nu lovas bättring och bot och jag delar med mig.

Detta är smaskens som både efterrätt och mellanmål. Dessutom är det nyttigt som få. Nyfiken? Ta fram papper och penna.

1. Skär en apelsin i klyftor. Skär bort skalet. Skär i små bitar. Skär inte av dig fingrarna.

2. Plocka fram säsongens mumsiga jordgubbar och skär även dem i små bitar.

3. Blanda livligt i en skål, tillsätt vaniljsocker efter smak. Låt stå och dra i den goda saften, eller ät med en gång om du inte kan vänta.

Superenkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0