Min bästa träning

Jag måste bara dela med mig av lite träningsglädje. Det är så ofta man tränar på rutin eller bara för att uppnå ett visst mål, men inte idag.

Jag har ju varit sjuk senaste vecka och inget är så knäckande som när kroppen säger "Nej!"
Snuvig och grinig har jag lunkat runt, blivit anfådd bara av att gå upp för trapporna. Därför var det med skräckblandad förtjusning jag såg fram emot mitt träningspass idag. Har jag återhämtat mig ännu?

Jag tog det fegt och lugnt i början, men allt kändes så bra att jag inom kort tog i mer. Och Mer. Och innan jag visste ordet av satt jag på träningscykeln och tog i för fulla muggar samtidigt som jag sjöng med Evanesance. Kroppen flödade av adrenalin och jag klarade 2 mil på under 35 minuter. Yay!

Det är de stunderna man borde träna för. Bättre än mat, sex (ja nu ska vi inte ta i kanske..) och droger. Bäst av allt.

Kommentarer
Postat av: Scream and Shout

Hahah ja! Fast du får ju inte gå fram och vara förberedd på ett nej. Då blir du allt jättepaff när hon sliter av sig peruken och säger något i stil med "det kan du hoppa upp och sätta dig på, snuttegullet!". Fan, gert är äcklig. Dessutom rimmar han på stjärt.

2008-02-20 @ 16:34:35
URL: http://screamandshout.blogg.se
Postat av: Nohadra

jag älskar att träna:D

2008-02-20 @ 19:25:31
URL: http://nohadras.blogg.se
Postat av: Scream and Shout

Haha! Det var inte meningen att ge dig mardrömmar. Men jag måste helt klart säga att kombinationen av de både vore värst. tänk dig en ninja-gert. Iklädd rosa ninjaskrud, som skär upp oskyldiga pensionärers samt gravidas hemoroider. Helst hoppas jag att han ger sig på min korkade kompis. Då skulle jag må gott.

Förövrigt så tänker jag sitta och tjure lite över din hurtbullighet. Känns synd att jag själv är en sån soffpotatis ;D

2008-02-20 @ 22:29:02
URL: http://screamandshout.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0