Ett år dokumenterat

Hipp hipp hurra! Idag fyller min blogg ett år!

Tänk att ett helt år av mitt liv nu finns dokumenterat på internet. En dagbok vem som helst kan läsa, när som helst. Pinsamma citat och ägonblick ligger ute för allmän beskådan. Och vet ni vad? Det känns rätt skönt. Befriande på något sätt.

Jag startade bloggen mest för ett sätt att hjälpa mig minnas. Där satt jag i Sydney och undrade hur mycket av upplevelserna jag skulle komma ihåg senare, en dagbok var lösningen. Ett ställe där jag kunde plita ned alla oviktiga detaljer som inte passade sig i resedagboken. Efter ett tag så kom det sig att resedagboken helt lades ned och all min energi lades på den här vackra bloggen.

Jag märker hur min stil sakta förändras, allt eftersom månaderna går. Kanske blir jag mer trygg i skrivandet, kanske jag faktiskt förändras. Kanske jag växer som människa. Det är väldigt kul att se på.

Det är också roligt att något jag gör för min egen skull har lyckats locka till sig intresset hos så många människor jag aldrg träffat. Jag har gått från dagliga nollor till över 140 läsare per dag. Det är fantastiskt. 140 personer som bryr sig om mitt liv såpass mycket att de orkar läsa alla mina förvirrade tankar. Dessutom har jag kommit att lära känna nya själar via bloggen, på ett helt nytt sätt som communities aldrig kan konkurrera med. Facebook släng dig i väggen. Alla ni som läser, ni vet vilka ni är, ni är min drog och en ny trygghet i min vardag. Tack för att ni finns. Tack för all feedback. Tack för allt.

Kommentarer
Postat av: t0tta

Grattis!!! Själv lyckades jag missa min 1-års-dag... Så jag får köra 13-månaders-jippi, imorgon istället.. Kan kombinera det med 21-månader-sen-jag-slutade-röka-dagen, vilken också infaller imorgon.

2008-12-03 @ 17:18:54
URL: http://t0tta.blogg.se/
Postat av: Jenny

Grattis :D

2008-12-03 @ 19:31:06
Postat av: Jenny

Grattis :D

2008-12-03 @ 19:31:24
Postat av: S@tu

Grattis på ettårsdagen! Jag kommenterar sällan men läser ofta :-)

2008-12-03 @ 20:35:53
URL: http://mammasatu.blogg.se/
Postat av: Anna

Alltså jag känner igen mig så sjukt mycket så det är pinsamt. Och grattis på ettårsdagen :)

2008-12-05 @ 14:34:22
URL: http://thekattmat.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag tror jag är mongis och kommenterade på fel inlägg. Det jag kände igen mig i var det där om att hångla med sin flatmate. Det gick så långt så mina dåvarande kollegor hade vadslagning om hur länge de skulle ta innan vi hookade up. Gissningen var tre veckor, när det i själva verket bara tog mig 17 timmar och en jävla massa öl. Klart som korvspad tog det inte längen innan vi skydde varandra som pesten och knappt ville vara i köket samtidigt.

2008-12-05 @ 23:55:48
URL: http://thekattmat.blogg.se/
Postat av: Cin

Kommentar på "flygande päron".

känner igen det där med konstiga kunder i butik.... haha

kastade du tillbaka lamporna eller anmälde du honom?

2008-12-08 @ 08:28:43
URL: http://lovelybitch.blogg.se/
Postat av: ullrika

grattis hannasen! har ju varit med nästan från början (halkade som du vet hit via en på den tiden underbar blogg) men har inte sprungit på nån förklaring å nu när det gått ett år vågar jag mig äntligen på att fråga, varför "njorun"?

2008-12-11 @ 22:36:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0