Uppdatering militära sjuksköterskor och jobbintervjuer

För alla oroliga själar där ute kan jag meddela att daten gick bra. Jag blev bjuden på middag och åt som en varg, samtidigt som jag fick reda på att han inte bara är militär, utan även utbildad sjuksköterska. Dessutom var han lång, väldigt lång, så vi fick öva på hur man kramar korta människor.

Mitt i middagen ringer de från Oslo! Mannen i luren meddelar att de gillade mig och att jag gått vidare i rekryteringsprocessen. Dessutom tycker han att det är ett utmärkt tillfälle att informera mig om företagets riktlinjer och tidigare kampanjer. I 20 minuter babblar han på utan att jag hittar ett enda artigt sätt att avbryta honom, och min stackars date sitter där tålmodigt och gör mest ingeting.

Så betalar vi och fortsätter prata. Diskplockaren sveper förbi. Sedan en städare och till slut en servirtis som diskret frågar om vi ville beställa igen. Vi uppfattar hinten och drar vidare ganska osäkra på vad vi ska göra nu? Svaret är enkelt, vi äter givetvis något mer, på café denna gång.

Vad gör man på dater förutom att äta? Jag vet inte.
När kaffet var urdrucket hade vi inte så mycket att göra förutom att säga hejdå, och jag trotsade stormen för att komma hem och rapportera allt till er. Troget. Heroiskt. Kärleksfullt.

Kommentarer
Postat av: scream and shout

Men hannapanna! Såg dig på bilden joel hade där ni skulle på bröllop, och jag säger bara bojakasha, hade jag vart lagd åt det hållet hade du ju varit min ;D

2008-08-04 @ 22:06:21
URL: http://screamandshout.blogg.se/
Postat av: scream and shout

pfft, jag är inte förvirrad över annat än min stalker för tillfället faktiskt ;D

2008-08-04 @ 22:16:02
URL: http://screamandshout.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Älskade vän!

Ta en tripp förbi stord när du fått oslo-jobbet så ska vi ta en tripp till en fin leksaksautomat och stoppa i småpengar tills vi sitter med varsin döskallering á la sunes sommar! :)

2008-08-04 @ 23:08:07
URL: http://leben.blogg.se/
Postat av: Mikaela Igen

Dejten verkar ju helt okej.

Krama korta personer är nice..

dessutom är jag asbra på det



raggar oskyldigt på

2008-08-04 @ 23:08:41
URL: http://leben.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag antar att övandet även gick ut på att krama långa personer??? Lycka till med Oslo-grejen och hoppas du inte blir grillad för mycket... ;-}

2008-08-05 @ 09:04:55
URL: http://leyaridgeback.blogg.se/
Postat av: Agge

JAg är förvånad över att folk vågar äta på första dejten. Är dte inte då man ska beställa en halv sallad som man sen bara petar i? Eller är dte bara på film det går till så?



Lycka till med Oslojobbet :)

2008-08-05 @ 14:52:35
URL: http://thekattmat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0